SupCo zgodba

Kako se je vse skupaj začelo?


Ker je Jakob že skoraj od rojstva res zelo rad na supu in ker bi seveda veslal sam, smo lansko poletje začeli z iskanjem otroške sup deske. Take, ki
bi bila res manjša, varna in bi imela seveda otroški potisk, da bi bila Jakobu všeč. No, pa je nekako nismo našli. Na koncu so nam Jakobovo prvo otroško sup desko naredili po meri, ko smo jim javili dimenzije. Seveda takrat še nismo dodajali želja po svojem vzorcu na supu. 

Supco Nina Valant

Desko smo dobili pozno jeseni, jo vseeno preizkusili že v morju in tudi v Kranjski Gori v manjšem potoku. Ker me je kar nekaj staršev vprašalo, kje smo to malo desko kupili, sem ugotovila, da jih na trgu res ni za najti ali pa jih je zelo malo. In tako je padla odločitev, da zakaj pa ne bi poizkusili narediti neke “sup zgodbe”. 

 

In danes smo tu, kjer smo … zagotovo si še dobre pol leta nazaj o tem ne bi upala niti sanjati, danes pa »letim« s supom, ki je narejen čisto po naših željah in ki bo tudi vašim malčkom lahko polepšal poletne dni. 

Ko sem se odločila, da bi otroške supe res prodajala, je bilo, poleg kvalitete, pomembno še, da imajo otroške motive. Ideje iskali in risali smo vsi po malo … Jakob, Grega, Meta, Tomaž. Verjetno največ jaz sama in vse okoli sebe spraševala, kakšni se jim zdijo motivi za supe. Vmes smo spreminjali detajle in barve, dodajali, odvzemali, brisali in spet risali. Za zadnji testni sup je seveda motiv izbral Jakob in tako bo ta naš pirat za vedno “prva sup ljubezen”.

In je prišel tudi dan, ko sem dobila zalogo in dan, ko jih vi lahko naročite. Ja, supi so res tu. Čisto po naših željah in merah narejeni supi in v živo so res še lepši, kot sem upala, da bodo. Havajka, pirat, morska deklica, surfer in sup za male šefice in šefe so zdaj na voljo tudi vam. 

Hvala vsem, ki ste mi pri tem projektu kakorkoli pomagali … veste, kdo ste in veste, da vas imam neizmerno rada. 

Naj bo letošnje poletje v znamenju SupCo supov in naj otroci uživajo v vodnih vragolijah.

»Moj prvi val«

Nina